Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.3 glx 16v

szuzi, a mi autónk...

Bár sok kilóméterrel vettem de semmi sem látszott rajta.Mind motorikusan mind esztétikusan.Külsőleg átlagos bár a 195ös gumik és a hátsó lámpa sötitése hatásos lett, sőt!!!!
Motorjat szerintem nagyon eltalálták a 16 szelep nagyon szépen dolgozik és a hangja is nagyon szép.Igazából 3ezertől indul meg de ott nagyon-astra-golf-escort-nem ellenfél.Motorolajat érdemes jót adni neki-castrol magnatec gtx- ami bevált. Fogyasztása kiválló bár nagyon lábfüggó.Álltalába ötezret tankolok és 270-280km-t utazok vele ami sztem jó. Shell-t tankolok néha v-power-t vagy racinget.
Kényelem:álltralában 2en utazuk igy kényelmes.Bár csörög zörög-kalaptartó-én azert szeretem.Főleg ezert a pénzert.A futómü jó bar néha nagy sebbességnél -120-140- néha mintha imbolyogna.Bár ezeken az utakon nem csoda.Szóval nem bántam meg szeretem,szeretjük a hibáival együtt is.
Azert eegy klimát meg egy szervót elviselnék.Amugy jónak mondható a felszereltsége-ködlámpa,2légzsák,2xel.ablak,elektromos tükor,stb.De a motor kárpótol mindenert....

2008.05.27.

tegnap kapott egy sportdobot (nem gagyi) és irtó szép hangja lett.... Birom hogy megfordulnak utána az emberek. Asszem ujra szerelmes vsagyok bele,pedig ha belegondolok hogy le akartam cserélni egy ujra... Lelke van ennek a kis gépnek, olyanokat csinált menet kozben amiket még soha (amikor mentünk a márkakereskedésbe). Szóval nagyon jó kis autó...

- féktárcsákat és betéteket cseréltem, ezen kivül csak a kötelezők, jah néha mosni kell..... szörnyü....

nem hordom senkihez mert nem kell...

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 142000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 20000
Előző autója? golf II Következő autója? suzuki v golf IV
Verdikt (8.3/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)