Szuzi a megbízható
Az autót 0km-es jogsival vettem meg. Kiválasztási szempont az ár, és a megbízhatóság volt. Az első évben rögtön egy hideg reggelen nem akart indulni, úgyhogy vettem bele egy nagyobb akksit, ezt mindenkinek javaslom, mert azóta a legnagyobb hidegben is indul.
A teljesítményről annyit, hogy ahogy Hofi mondta: "Ezzel támadni OK, de ezzel menekülni!" :)
Autópályán lejtőn 150, de a 140-et simán vitte, bár ekkor a fogyasztás= városi=7l, ha 100-al megy az ember, akkor 4,5L.
Városban viszont dinamikusan lehet vele közlekedni, ami a BP-i "dzsungelben" létszükséglet.
Kényelem: Elöl a spotülések nagyon jók, de hátul már neccesebb.
A műanyagok sajnos már recsegnek-ropognak, de az ember tudta, amikor megvette.
A felsorolt hibákon kívül csak a kötelező szervizek voltak.
90k-nál vezérműszíj csere- 50k
Letört visszapillantó(elektromos) 21k
Olajcserék 8k
Mindent összevetve az egész család szerette, igazi családtag, de kinőttük a csomagtartót, és kezd már öregedni, de a megbízhatósága egészen kiemelkedő.
- -Kipufogó csere (30k)
- - Sebességmérő harang (15k)
- - Akkumulátor cser
Suzuki Pest, Dózsa György út.
Alapvetően a munkájukkal meg voltam elégedve. DE, mivel
nagy műhely, ezért személytelen, és hajlamosak hülyének nézni az embert, ráadásul amikor bevittem zöldkártyáztatni a kocsit szó nélkül kicserélték a komplett kipufogó rendszert, ráadásul utángyártottra (de legalább az is számlázták ki), pedig én gyárit választottam volna, ha megkérdeznek
Suzuki Óbuda!
Kicsi, de barátságos műhely, a munkafelvevő kedves volt, és bár nem hitt nekem (szerintem), azért megnézték, és meg is oldották a problémámat.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Honda Jazz/KIA Ceed |