Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.6 GLX

Szegények luxusa

Egy fullos gép. Klíma nem volt benne, így azt külön szereltettem.
Könnyű megszokni a jót.
Soha semmi baj nem volt vele. Egy 5000 km-es olasz túrán 4 fővel telepakolva 5.99 volt az átlagfogyasztása.
Nagyon bír menni, egyszer 185-öt is mentem vele sík pályán. Hihetetlenül gyorsul, a mai "gazdaságos" 0 éves gépeket simán otthagyja.
Sajnos kicsi lett (főleg a csomagtartója - pedig az is nagyobb a mai átlagnál 365l), így lassan cserélni kell.
Bajban is vagyok, mert egyszerűen nem tudom mit vegyek, mert szinte biztos vagyok abban, hogy ilyen hibamentes autóm többet nem lesz. (újra nincs lóvé)
Az egyetlen hátránya, hogy nem tartja az értékét, hitelre vettem, de csak úgy tudok kiszállni belőle 0-val, hogy került bele egy 150 ezres klíma.
Hiányozni fog a lendület, meg a fürgesége.:(
Szerethető kis autó.

- 2x a központizár biztosítéka
- műszerfalvilágításban 2 db izzó
- kipufogó szétrohadt

Változó, de csak Suzuki szerviz

Fenntartási költség (10) Évjárat 1999
Megbízhatóság (10) Vezetett km 42000
Előző autója? Kadett E Következő autója? Amire pénz lesz. Egy Liana lenne jó, vagy egy 2006-os Baleno:)
Verdikt (7.7/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)