Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,0 GL

Swift 1,0 GL a mi kis kedvencünk

Sokan lenézik, bár jogtalanul. Szerintem az egyik legmegbízható autó amit a kevés pénzből élő emberek is fenn tudnak tartani. Az autópályás tempót (130) lazán tudja, sőt mi Lengyelországban voltunk az autóval és érdekes módon visszafelé fél gázzal jöttünk 135-ös utazósebességgel és így is 4,5-ös átlagot produkált. Szóval lehet, hogy benzinfüggő a dolog?! (Odafelé a magyar benzinnel 130 és 5,5!!! volt az átlag). Hosszú távon kicsit kényelmetlen a gázpedálon tartani a lábat, ezen kívül nics más bajom az autóval. Törésteszt: Sajnos ez is volt az én figyelmetlenségemből adódóan, egy Fiat Pandába mentem bele, 10 km/h sebességgel. Költségek a Fiatnál 57.000 Ft, a mi autónknál pedig 7000 Ft.

- A műszerfalat rögzítő csavarokat meg kellet húzni (Garis).

Suzuki Autóközpont Győr

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Előző autója? Swift 1,3 1994 Következő autója? Talán új Swift de leginkább SX4
Verdikt (7.2/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)