Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,3 GTi Twin cam

Suzuki GTi Twin Cam, milliomosokat sárgító

Mikor vásárlás el?tt kipróbáltam, remeg? lábbal kecmeregtem ki bel?lle, egyb?l tudtam hogy ez kell nekem. Mivel az évek során csak használták, szinte teljesen fel kellett újítanom.Enyhe alsó lakatolás, furt-mart féktárcsák,csillapítók,szilentek,olajak,elektromos kütyük beszerelése,50-es gázgyorsítós rendszer,stb.stb. A bels? részt is egyedivé tettem (piros-fekete minden). A fogyatkozó kp.-m ellenére is IMÁDÓÓM! BRUTÁÁÁÁLIS! A Japcsik is Streetracing-re teremtették-köszönet nekik! A tesómnak P 307-e van, megkérdezte mi a visszalépés oka?(4 éves Fabiám volt el?tte) De mivel a vér helyett az ereiben neki is benzin folyik,kipróbálta! Vigyorogva szállt ki,remeg? lábakkal. S most már ? is tudja! Találkozunk a gyorsulási versenyeken !

- Szilentek,kerékagycsapágyak,lengéscsillapítók,kip.rendszer csere(Janó dob) H.ködlámpa,h.ajtó tartó teló stb. Most a kuplung következik,mert a streetracing megköveteli a tökéletességet,bár normál használattal még legalább 10e-km lenne benne!

Nagyon sokmindent magam javítottam, aki igazán GTi specialista, az a Zambelly György,?t ajánlották (GTi-vel versenyzett) bár még nem jutottam el hozzá.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1989
Előző autója? Fabia 1.4 MPI Következő autója? 350 Z v.M6
Verdikt (6.2/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)