Suzuki-megbízható autó!!!
Nagyon jóautónak számított egy lada után, és még most is nagyon szeretem, mert nincs vele semmi gondom. Amikor hideg volt a motor akkor csörgött a motor mert a szervizesek szerint kokszosodott a hengerfej és a dugó pedig belevert. Pedig zsír új volt a gép. De aztán megcsinálták a szervízben és mint minden suzuki nagyon jó motorteljesítményt adott(szerintem egy opel vagy vmi más sem tudna egy 1000ccm es autóból jobbat kihozni)!!!!!Ami a biztonságot illeti nagyon rossz a lemezelése, de egy autót nem azért veszünk, hogy összetörjük!!!1750000 forintért nem tudom hogy milyen autót lehet kapni!Szerintem jobbat nem!!!!!!Aki ennyi pénzért nincs vele megelégedve az vegyen 2-300000 forinttal drágábban vmi mást(az se lesz sokkal jobb)A gyorsulásáról csak annyit hogy 60ig nagyon jól gyorsul(750kg, lenyomott egy 4es golfot 60 után elvérzett a suzuki) de 60 után nehezen megy(mentem már vele 170et pedig csak 1000es)
Minden terepen megállta a helyét: hegyvidéken,40centis hóban(téligumival),sárban,városban,hosszútávon.
Egyszóval nagyon megbízható autó!!!(inkább egy suzukival indulnék el hosszabbtévra mint egy:ladával,trabanttal,wartburgal,matizzal,altoval stb...)
Szerintem sokkal jobb autó mint egy Trabant!!!Akinek nem tetszik az trabantozzon!!!!
- -
Suzuki