Sportos, takarékos, olcsó kis miautónk
Először is: Egy G astrából ültem át, mert kellett a pénz házra. Azzal sem volt különösebb bajom, de elő-elő jöttek apróbb hibák.(féknyereg csere, klímahűtő, légmennyiségmérő) Na most ezt 1 éve vettem de ez maga a megbízhatóság mintaképe! Tipikus japán autó.Nagyon megvagyok vele elégedve, ahhoz képest, hogy 1.3-as az 1.6-os, 1.8-as autókat simán faképnél hagyja,de a fogyasztás racing üzemmódban is nagyon kedvező!!! pl : a tavasszal mentünk vele egy hosszú útra és hát minél előbb szerettünk volna odaérni, ezért tiposva lett a gázpedál. Autópályán 150-170, autóúton 130-140. Amikor megérkeztünk, persze irány a benzinkút. Nem hittem a szememnek!!!Biztos voltam bent,h nem kímélve evett is rendesen,annak ellenére, hogy mindig tudtam, hogy a suzukik takarékosak. Ehelyett 5.9 es átlagot regisztráltunk,pedig 3-an telipakkal utaztunk. Télen csak városban használva sem szokott 7-nél többet enni. Eddigi legjobb fogyasztásom(nem szoktam hímestojást a gázpedál alá tenni)4,9 nyáron, országúton. Tehát ha tiprom ha kíméletesebben vezetek, télen nyáron : Takarékos!!! Amúgy meg bárki bármit mond a gyenge karosszériájáról, nem ütközni veszi senki! A belső tere nekem kényelmes(elől gyári kagyló sportülés)hátul viszont lehetne nayobb! Ami lehetne jobb az a belső: Kopogósak a műanyagok, főleg télen. De hát nem egy 10 milliós Audiban ülünk. Szerintem aki használni vesz autót és nem villogni, arra tökéletes, főleg akinek kevés pénze van autófenntartásra!
- semmi:-))) emberek ez suzuki!!!!
csak szakszervízbe és csak a kötelezőkre :-)))
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | astra | Következő autója? | csak japán |