Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.0i GLX

Soha nem panaszkodó, hálás igavonó!!!

5 éves volt mikor vettem 60000 km-el.Most 10 105000km van benne.Én nagyon megvagyok vele elégedve.Sokan szidják de csak azok akiknek nem volt.Ez az autó nem 7-es bömbi de nem is bálna merdzso.Ez egy hálás,egyszerü,igénytelen,kis fentartásu,megbízható autó ami bármikor,bárhol,bármilyen körülmények között elvisz A-ból B-be!Azoknak ajánlom akik olcsó és megbízható kisautót szeretnének.Én használtam hosszú útra,autópályán 140-et bírta a kis moci simán,jó kell kapaszkodni a kományban de bírja szó nélkül,most csak városban,használom,ez ez ő műfaja.Nagyon jó a fogyasztása,és a kis moci 997 köbcenti 3 henger nagyon megy!A katekoriájában bármit lenyom szerintem!A kaszni elég gyenge,de bömbivel sem akarok csattani,van bennne 2 airbag de nem szeretném kipróbálni.Azért vettem suzukit mert erre volt van lehetőség!Nem ez az álmaim autója (BMW E38) de a kis suzi mident megtett hogy az legyen!Szerintem még egy jó darabig megtartom,pedig már kinőtte a család,de nagyo szeretjük.Ha lenne ABS meg klima benne soha nem adnám el szerintem.A fentartása nevetséges,normál motorolaj,levegő,olajszűrő ezek párszáz ft-os dolgok.Nekem csillaggarázs van de indult mindig mint az óra.Most rosszat is kéne írni de nem tudok,és nem is akarok!Az úttartás és a vezetési komfort nem bömbi de mit akarunk ennyi pénzért!?

- Féltngely,de az én hibám,mert kiszakadt a gumiharang és nem cseréltettem ki,a por belement és az megette a gömcsuklót.Hátsó kipufogódob,a féltengely 15000ft a kipufogó 20000ft sportdob,nagyon jó hangja lett!!!

Fenntartási költség (10) Évjárat 1997
Előző autója? uno Következő autója? BMW E38 "Bömbi"
Verdikt (7.8/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)