Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.6 16v

Pléparipa

Egy 300-as 124-es merciből szálltam át ebbe.A mercit anyagi okokból már nem tudtam fentartani.Pedig hogy szerettem.Ja,bocsánat most nem erről a kocsiról kell írni ebben a rovatban.Hát akkor a merci után jött a szuzi.Ó istenem,amikor megláttam a kereskedésbe,majd elhánytam magam.De türtőztettem magam,mert most nem érzelmi alapokon kell autót választanom,hanem a piszkos anyagiakat figyelembe véve.De tényleg kivülről semmi megkapó,izgalmas részlet nincs az autón.És belülröl? Hát nyissuk ki,és nézzük meg !A műszerfal kemény,olcsó hatású míanyag.Az ülésen,és az oldalkárpiton izléstelen mintázatú szövet.De legalább szövet.Csukjuk be az ajtót.Hű mi ez a plé hang?Hát ez biztos nem a vas,és acél országába készült.Anyag benne nem sok.hát akkor inditsúnk.A hangja érces,de nem rossz.Nocsak az ülések jól formázottak.lent ülök a földön,a nem gyári kormány jó fogású.A váltó bekattan a sebességbe.Nem is rossz.Gyerünk!1 ,2 ,3 4-es sebességfokozatok.Hű ez nagyon megy.Rángatom a váltót mint az állat,és nem akad.Jó a váltó.Mi a fene? Mélyen ülök egy szükös kaszniban,egy jó oldaltartást adó űlésben,a váltót gyorsan kezelem,a motor üvől és jól pörög,és mint a hülye úgy gyorsul.Hurrá sport kocsim van! Örülök mint egy gyerek,de nem sokáig,mert jön a kanyar.Jézusom! ez nem veszi be! Csak sodródik,és tolja ki az elejét,nem marad az íven.Ijedtembe vészfék.De hol a fékhatás.Valami nyúlos lassulást érzékelek,de elég rémisztő.Hát ez meg milyen sportautó.Ha nem sportfutómü van alatta,akkor mért ráz ennyire?Aztán rájöttem: nem sportautó

- Gyertyapipa atégett,és ezért kihagyott egy henger

Suzuki solymár.Nem ajállom.40-ezer forintot mondtak a gyertyapipa cserére.Mert ugye csak készletbe van bla-bla-bla.Végül bontóba 1000-forintért kaptam.

Fenntartási költség (5) Évjárat 1995
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 120000
Előző autója? 124 Következő autója? opel omega
Verdikt (5.2/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)