Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.6 GLX

Pattogó talicska

Első Suzukim, de az utolsó is.Még ilyen fapados, gagyi autóm nem volt.Hogy akkor miért vettem? Mert ennyi pénzt szántam autóra és klímás.Félve attól, hogy nyárig nem tudok tőle szabadulni ez volt a kiválasztás két oka.Csörög, zörög, pattog az úton, mint egy üres talicska.Még ilyen kényelmetlen ülést...
Képzeld el nem tudom magamhoz állítani. Úgyhogy fekve vezetek, mert nincs több állítási lehetőség.Semmi extrát nem vártam, de hogy az üléstámla nem állítható a merev derekamhoz ez ciki.
Na de most figyelj! Xedosból szálltam ki, de állítom ez jobban gyorsul 120-130-ig.Megy, mint az állat, de a kanyarokat nem szereti.Azt sem mondhatom, hogy sokat fogyaszt, mert 7 fölé nem tudom vinni, pedig nincs tojás a lábam alatt.
A legelső utam kényszerből Olaszország volt, de nem beszélt vissza.Na mondom ,akkor ez nem is olyan rossz járgány.Tudatosan nem nevezném autónak, mert azért attól messze van.
Ez a vacak 15 éves, de szerintem a gáz még eredeti a klíma-rendszerben.Így fújja a jeget.Nyáron nem tudom bírja-e vajon?
Summa-summárum: Szerintem ennyi pénzért ennyit nem ad semelyik másik márka.Gurul. keveset fogyaszt, nem romlik el, olcsó. Mit akarsz még?
Nekem azért vannak terveim a következő autót illetően.Az viszont többet fogyaszt, el fog romlani és drágább lesz. Nem vagyok komplett ugye? Akkor most már Neked is van fogalmad arról, hogy mennyire szeretem ezt az autót. Tudod mit? Kimondom. Utálom!

- semmi, már rossz volt

Fenntartási költség (9) Évjárat 1995
Előző autója? Xedos6 Következő autója? BMW
Verdikt (5.1/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)