Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift swift 1.6 sedan

Örökmozgó 14évesen is gyönyörű és tökéletes!

2 hónapja van nálam a drága és már túl vagyunk a 6000dik kilóméteren. Imádom! Az 1.6 16V motor szépen muzsikál és repíti a 850kg igen könnyedén. Nem bántam meg hogy 1.6os fogyasztása 6-6,5 között mozog nem hajtom, néha rám jön a dilihopp akkor megforgatom egy kicsit. :D Így a fogyim annyi mint az 1.3as társaké :D :D Ez még japánban készült, nem zörög a műszerfal, egyedül a pohártartó csörög, van 4 el.ablak, kp zár, állítható kormány, gyárilag vastagabb jobb fogású a kormány és az első ülések is nem hagyományos swift ülések hanem kényelmesebbek és jobban is néznek ki, el. tükör, szinezett üveg. :D A csomagtartó hatalmas lehet bele pakolni rendesen. A skoda 120 után megváltás ez az autó, jövök-megyek vele és nem kell szerelgetni. Teszi a dolgát, ha kell tud sietni. Jó vétel volt főleg hogy 315000 Ft volt friss műszakival és zk val!
Suzuki az én autóm!
2008.12.03. megvolt a nagyszervíz: toronycsapágy csere, kormányösszekötő gömbfej, szelephézag állítás, futóműállítás.
Mindez került 27.000ft-om ba de mintha másik autót kaptam volna vissza :)! Már elhagytuk a vásárlás óta a 10000km-t de még semmi különös, teszi a dolgát. Megbízható!

- Meg vételkor olaj, gyertya, levegőszűrő csere, nemrég ki kellett cserélni a termosztátot 2200Ft. Még a vezérműszíj csere van hátra meg első féktárcsák

Tisza Mobil Kft
Martfű

Csak ajánlani tudom, márkafüggetlen szervíz de fejből vágtak mindent a suzival kapcsolatban! Gyors pontos munka, és OLCSÓ! Korrekt lelkiismeretes szerelők! Időpont egyeztetés! Fél év gar. az általuk beépített alkatrészekre és a munkájukra!!!

Fenntartási költség (9) Évjárat 1994
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 142000
Előző autója? 120 Következő autója?
Verdikt (6.9/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)