Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.3 gc

Olcsó út a halálba!

Élet veszélyes!!!Fékek 00000!!Utartás szintén kanyrokban életveszély vagy max 40!A kaszni szerintem ha kutyát ütsz el akkor is veszélyben vagy!Erről ne is beszéljünk!A motorhang akár egy tank normál rádiót nem hallani az autopályán iszonyú a 23 éves corsam ötször jobb volt!A pénztárcát kiméli de az életed nem!!A gumilabda nem pattog ígyaz uton!!Ezt az autot ajánlom aki nem megy többet 50nél !Ja fogyasztás hát ahogy hírétkellteték nincs 5 -6 liter!!!! 8 liter, autó pályán 7 ezt bármelyik 1.5 allati autó tudja igaz 140 alatt nem volt a mutató!Ami előnye igénytelen csak kopó alkatrész romlikl megbizható mindig indul olcsó fentartás !Könnyen szerelhető!

- Hátsó kipufogodob.Kuplung bowdein reccs!A dob szerelésel 21000 a bowdein 4000 ezt én cseréltem!

Fenntartási költség (8) Évjárat 1998
Teljesítmény (4) Km vásárláskor 52000
Előző autója? corsa Következő autója? opel calibra
Verdikt (5.4/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)