Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.0 GLX

Óccsó, kicsi, megfontolt, de az enyém

A fogyasztás 90-100 km-es átlaggal télen sem volt több 5 liternél.
Bár szegényt 2x törtem (elöl-hátul) még mindig megy, nem zörög, csörög, csattog, bár az elektromos ablakemelő-motor a vezetőoldalon már a végét járhatja(csiga-biga).
Napi 150-200 km haladás hóban-sárban-fagyban-napon és a csillaggarázs sem ölte még meg. (Azt mondják, ha 60e km-t kibir nálam egy autó, az már szinte tökéletes.)
Sportülésekkel vettem, jobb oldaltartása van, mint egy haverom 3-as bőrüléses BMW-jének.
Kicsi, fürge (de néha kellene még pár paci bele), a kandalótól a tégláig mindent vitt eddig (lakásfelújítás), bár terhelten néha kicsit féltem, mert
az orr emelkedett, a tapadás pedig.....

- - féltengelycsukló (karambol utáni futómű elállítódás miatt) - - generátor (a por!!!!!) - - kipufogó ( max 12e Ft volt, 150000 km után)

Rokon

Fenntartási költség (1) Évjárat 1998
Megbízhatóság (9) Vezetett km 200000
Előző autója? Combi 601 Következő autója? Forenza
Verdikt (6.3/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)