Morgolódó gyalogkakukk
Olcsó húsnak híg a leve, szokták mondani. Kevesebb mint egy millió forintért jutottam hozzá a kis méregzsákhoz és nagyon elégedett voltam vele.
Autópályán nagyon hangos ezért érdemes sportdobot felrakatni, hogy legalább a hangja szép legyen.
160-as utazó sebességet gond nélkül bírja de ilyenkor már búcsút inthetünk az alacsony fogyasztásnak.
Könnyedén meg lehet cáfolni a swiftekről kialakult tötyörtgős, lomha képet. Az igazi eleme a város, ahol igazi zöldlámpa menő, jó gyorsulásával és gokartos kezelhetőségével könnyedén lehet vele a sávok között cikázni.
A motort gond nélkül lehet 6000-ig pörgetni, 3500 felett indul meg igazán, 6500-nél pirosodik.
Két légzsákkal szerelt, de karambolozni így sem ajánlott vele, mert papír a kasztni.
Olcsón fenntartható, igénytelen autó. Aki a típust szereti, annak mindenképp ki kell próbálnia. Amennyiben kibékülünk az általános lenézéssel, sok örömteli pillanatot okozhat nekünk.
- Lengéscsillapítók nem bírták a pesti utakat cserére szorultak.
- Elektronikai probléma egyedül a kiégett bal első izzó volt.
Ismerőshöz
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Swift 1.0 GA 1994 | Következő autója? | Talán Honda Civic VTi |
Verdikt | (6.9/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=.F6V77.CUXd7e6SwcJgR4tWZDtwZl4NSsiZfOcIf2EX.Y7&stparam=ocfrinqqgg&fastid=egmxhxafaouzbflkgvniggjpntkw&nc=0)