Mint a jó feleség
Ezüst nyilamba beleszerettem az els? pillantáskor bár addig nem voltam kibékülve az ötajtós formájával. De én választottam, hát szagoljam is... Ennél a felszereltségnél a puritán küls? némi extrát rejt belül. Ilyen a nélkülözhetetlen ford.szám mér? - aminek a mutatóját soha nem sikerült 4500 fölötti tartományba srófolnom -, és a rádiósmagnó a 4 hangszóróval, ami elég arra, hogy elnyomja a motor, a futóm? és a szél zaját . Ezzel az extrák sorát ki is merítettem.
A bels? tér egyszer? és TÁGAS. A Puntóhoz képest bálterem. Az els? ülések kényelmesnek mondhatók, és hátul is elférnek mögöttem, pedig nem szeretem a kormányt a mellemre húzni.
A bels? kezel? szervek elérése - hátsóablak-f?tés kapcsoló, ködlámpa kapcsoló - illetve megtalálása komoly mutatvány. Ha akarták se tudták volna jobban eldugni ?ket. Gondolom ez az oka annak, hogy télvíz idején a már bekapcsolt ködlámpát a tisztelt autóstársak nem kapcsolják le. Bár tapasztalat, hogy nem csak Suzukis jelenséggel állunk szemben.
Jelent?sen emeli a komfortérzetet, hogy a csomagtérbe jutáshoz az utastérb?l lehet az 5. ajtót nyitni. Apropó csomagtér. Ezüst nyilam nem híres arról, hogy könnyen pakolható a fara. Ha meg lehajtom a hátsó ülést, akkor a családom vonatozhat. De ezzel véget is ért a negatív észrevételek sora.
A f?tés szenzációs. A lányomnak mindig melege van 2 perc után. 19 éves, nem hiszem, hogy h?hullámok gyötrik. Próbáltak már bef?teni egy Twingóban?
A fogyasztás nagyon baráti. nyáron 4.9-5.1 télen 5.8-6.2
Tartósan bírja a 150-es tempót. Szombathely-Budapest 130 perc. 6.2-es fogyasztással. Azért ezt télen nem próbálnám ki, de nyáron gond nélkül megy. 60-ig harapós utána egy "kicsit" veszít az "erejéb?l".
A futóm? korrekt. A fékék hatásosak, bár satuzáskor relatív alacsony sebességnél is riszálja a seggét. Annak ellenére, hogy semmilyem 3 bet?s izé nincs benne ott áll meg és úgy, ahogy én szeretném.
Röviden. Igyénytelen és megbízható. Akinek nem egy luxus hostess, plasztikázott plázatündér kell, hanem egy megbízható társ akivel azért lehet bulizni, annak ideális.
- eddig semmi...
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | 105 S | Következő autója? | – |
Verdikt | (7.8/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=.F6V77.CUXd7e6SwcJgR4tWZDtwZl4NSsiZfOcIf2EX.Y7&stparam=ocfrinqqgg&fastid=egmxhxafaouzbflkgvniggjpntkw&nc=0)