Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift Sedan GLX

Mindig, mindenhova, mindenkor elvitt

1997-ben végre lett annyi pénzem,hogy vegyek egy "nyugati autót". Használt volt,de kívül-belül megkímélt.mert állítólag egy orvosé volt. Az "autóban"45000 kilóméter volt,de a szuzuki Ásznál elfelejtették közölni,hogy az eleje törött volt és a pótkerék is eltünt valahogy.Na mindegy elhoztam és a mai napig használom immáron 10 éve folyamatosan.A motorban most 220000 kilóméter van,de semmi baja semminek,sőt a kuplung GYÁRI még nem lett cserélve az összes forgó,morgó,nyikorgó alkatrész GYÁRI.Csupán a kopó alkatrészek/fékek,gumik,akku,kipufogó/ lett cserélve a többi mind-mind eredeti GYÁRI ALKATRÉSZEK !!!!!!!!! Bejártuk vele Olaszországot keresztül-kasul Görögországot /45 celsius árnyékban/ 3-szor a Svájci hegyeket a Francia szerpentineket az Osztrák Alpokat és még sorolhatnám,de sehol-de sehol nem hagyott ott bennünket,pedig megzavartam mindenhol 160-170 km-rel 4 személlyel.Kivételt képeznek a Magyar utak ami borzasztó,mert ilyenkor nyekereg,nyikorog,csattog,pattog,de valahogy ezt is elviseli.Semmilyen extra nincs benne/itt elgondolkodtam egy kicsit,de nem jot az eszembe semmi/ ezért is akarok másik autót,de nagyon fogom sajnálni.Az első szélvédőnél,a csomagtartó pereménél,a motorház belső részénél már megjelentek a rozsdák,de nem egy mai darab.140-nél halálfélelmem van,mert a biztonság az egy nagy nulla és ilyen sebességnél egy balasetből csak "préselt állapotban" vennének ki.Összefoglalva egy szeretnivaló nagy szar.A megbízhatósága és a fenntartása viszont kiváló.

- Komplett kipufogó kb: 8-éves korában,ezen kívül semmi.

Suzuki Pest. Bp Dózsa György Út. Barta Laci. /csak ajánlani tudom/ Nem kellett különösen szerelni,de legalább nem vertek át.

Szuzuki Ász. Kész átverés show.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1994
Előző autója? Skoda 120 l. Következő autója? Suzuki liana vagy Hyundai
Verdikt (7.4/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)