Mindenrejó megbízható személygépjármű.
Csodát nem lehet várni tőle, de ideális, kényelmes és abszolult megbízható mindenes autó.
Az időszaki szervizek mellett összesen egy akkucsere, talán egy izzó, és időnként ablaktörlő lapát és a távirányítóba elem csere kellett neki.
Keveset fogyaszt, és a 8 szelepes 1.3-as motorral is elég fürge tud lenni, hála a kicsi önsúlynak (a sok műanyag...). Autópályán kényelmesen 140... (Emelkedőn azért nem árt a klímát lelőni :), de földúton is elbóklászott.
Nagy a csomagtere, de kicsit magas a hátfal.
Az ülés átlagosan jó: simán kibírható egy három órás út. (De elég alacsonyan vannak az ülések és a hátsó ajtók nyílhatnának szélesebbre is.)
Mivel Sedan volt, ezért kárpitozott volt belül, s így még egész barátságos is volt, és egyáltalán nem volt gázos nyakkendőben ülni benne. :)
- Összesen 1 db kerékcsavar tört bele. Világ életében szorulós volt, aztán egyszer megadta magát. A sarki szerelő 3.000 ért kicserélte.
- A bal első ablak (elektromos emelővel) a hetedik évében már nem mindig illeszkedett rendesen felhúzás után. Néha 2-3 próbálkozás is kellett neki.
- Az ajtón lévő műanyag szigetelő szalag jellegű borítás a végére kezdett elválni.
Csak időszaki szervizekre és vizsgázni vittem...
Suzuki Hentes:
Nem olcsók, de korrektek és időre megcsinálják.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2001 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 62000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Astra Classic 1.4 Twinport |
Verdikt | (8.2/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=.F6V77.CUXd7e6SwcJgR4tWZDtwZl4NSsiZfOcIf2EX.Y7&stparam=ocfrinqqgg&fastid=egmxhxafaouzbflkgvniggjpntkw&nc=0)