Megbízható
Öreg skodám után ültem át ebbe a viszonylag megkímélt els? gazdától beszerzett 3 ajtós suzukiba.Ez volt számomra a leg formásabb darab a 1999 évjáratból, kékmetál, alukerék, sportülés szóval bejött. Többnyire ketten használjuk a barátn?mmel nekünk elég. ?szintén nem bántam meg bárki bármit gagyog! Fogyasztása remek 12L 170-180km gond nélkül elmegy városban. Utastere egyszer? funkcionális nekem tetszik a sportülések még kényelmesek is. A rossz dolgok között emliteném meg a zörgéseket nálam a középkonzol és a kalaptartó éli az életét. A futóm? sík terepen stabil de a magyar utakra nem való nagyokat üt ráz ,elpattog. Cserébe viszont rengeteg kátyút kibír nem esik szét még sok 1000km után sem. A motor 68 pacis 8 szelepes nem egy h?de de...A lényeg az el?adásmódban van 800kg és szereti ha pörgetik 3000-t?l egészen leszabályzásig egyre jobban húz. 3-asban 150km/h tilt föl 4 be itt már kicsit ideges vagyok dehát ez mégis csak egy városi kisautó nem több. A vége óra szerint 180. 2 személlyel 150-160 at is tudja tartósan és nem lesz hengerfejes én már teszteltem tuti. Sok nagyobb becsben tartott pátyolgatott er?sebb gépet izzasztottunk már meg de álló ratjnál nem ritkán lesprinteltük ?ket pedig er?lködtek keményen. F?ként az 1,4-1,6-os német gépeknek nem sok esélyük van csak jól meg kell huzatni. Igaz a durva bánásmódot a váltóm nem szereti néha megakad de azért megoldja feladatát.Nem kell versenyz?i gén de sokan a pirosnál nem bírják ki mert mellettük egy suzuki álldogál a lámpánál. Ha vadultam is a géppel akkor sem kajált meg nálam többet 7 liternél.Kell ennél több??
- Féltengely gumihrang kipuffogó
Én és a haverom