M?ködik de azért nem egy király
Tavaly vettem, mint életem 1. autóját... El?ször voltak ellenérzéseim, de mivel ocsó kellett ezért... Nagyjából 100-ig t?rhet?, afelett zajosnak mondható, eddig 170-ig engedtem el, tovább nem, mert már kevéssé volt az úton, inkább felette. Állítólag szakadékban lefelé az eszméletlen gyors 180-ig megy. :) Városban se fogyaszt eszméletlen sokat 7-el beéri, máshol nem használom. A futóm?ve jó, csak képes pattogni fékezés közben, na akkor halál... Én 190cm vagyok, de elférek nagyjából elöl, hátul kizárt. 4 személy vagy 2 személy + csomag, ennyi fér bele. Könnyen megfekszik szegény, ezért ha többet pakolsz bele a földön van. Belül fapados, de nagyon egy mostani autókhoz szokott ember. Fenntartása gyarkorlatilag a kötelez? szervízek, hacsak meg nem töröd, mint én. Most beázott elöl, de állítólag egy törött patent miatt ázik be. na majd jól megnézik, aztán kész.
A mostani 2005-ös Swift kb. 300kg-al nehezebb, tehát van benne anyag. Mentem a Totalcar tesztben lév? kocsival, és azt kell mondanom, hogy nem összehasonlítható a kett?.
Bármennyire utáltam a Suzukit eleinte, végül azt mondom a következ? lehet, hogy Swift 2005 lesz :)
- Beázik az anyós üllésnél - 1 patent ment tönkre...
Carkomplex
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Suzuki SWIFT 2005 |
Verdikt | (6.8/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=.F6V77.CUXd7e6SwcJgR4tWZDtwZl4NSsiZfOcIf2EX.Y7&stparam=ocfrinqqgg&fastid=egmxhxafaouzbflkgvniggjpntkw&nc=0)