Lila Szörny
97 májusi születésű volt az autó,használtan került hozzám 32e kilóméterrel.Elején sérült volt,nem titkolták el.
Hibái:
A nagy ablakméretből adódóan többször mellément az ablak emelés közben,rendszeres-nem spórolós szilikonos kezelés segített rajta.
A hátsó kerékcsapágyak állandóan tönkrementek,1-2 évente cserélni kellett őket.
A féltengely harangokat havi alámászással ellenőrizni kellett,mivel fogyóeszköz.
Féktárcsacsere 150e-nél(a betétben 90e volt,még jó lett volna)
A hátramenetet kora előrehaladtával egyre kevésbé szerette bevenn.i
A rendszámtábla egyik égője szeretett kiégni.
10-40 es olajjal volt itatva,fogyasztás nem mérhető
MÁS nem volt vele,bármily hihetetlen is!
Az 50e-nél beszerelt gázrendszerrel 6,6-os átlaga volt,benzinből 1 literrel kevesebb.Rekord 4,4 liter benzin/100 km,de ez csak kíváncsiságból született!Mentem vele német autópályán 170-et,de levillogtak sajna.Nagyon jól gyorsult(780 kg),viszont az ötödik extrém hosszú,így előzni csak 3.-ban lehetett vele.A futómű kemény,elpattog a rossz úton,ízlés kérdése.Belül szép volt,plüss kagylóülésekkel,fekete műanyaggal(nem ocsmány szürke,mint a mostaniban).Sajnáltam eladni szegényt,de erősebb autóra vágytam és odavoltak a lengéscsillapítói.
Vettem egy 01.11-i 1.6-os Swiftet,ennek a motorját szívesen visszatenném a lilába!
- Féltengely harangok,bal féltengelycsukló,hátsó kerékcsapágyak,középső és hátsó kipufogódob,elosztófedél-rotor-gyújtókábel
Suzuki Ilosfai Pécs
Bubi Művek Komló