Könnyű súlyú, iszákos Suzuki
Azért döntöttem a suzuki mellett, mert állítólag keveset fogyaszt és nagyon megbízható. A fogyasztása katasztrófális. Új autóként nagyon jól fogyasztott, pont amire számítottam (6,7 l/100km klímával városban) de aztán ahogy a bejáratási időszakot meghaladta (3000km) elkezdett nőni a fogyasztása ami meg sem állt a 15l/100km városban. Nem elírás történt, ezek az állandó mérés eredményei. Átlagfogyasztása országút-város 11,5-12,5 l benzin volt egy 800 kg-os 1.3-as autótól finoman fogalmazva is durva. A szakszervízek tesztelték, mérték és azt mondták minden rendben van az autóval, optimálisan működik, nem tudják mi lehet a gond. Megjegyezték: Talán szét kellene bontani az egész motort, hátha ott találnak valamit. Köszöntem szépen, erről inkább lemondtam. kb 20000 km-nél állt be a mostani 10 l-es fogyasztásra. Kényelmetlen autó és ehhez még az is hozzájárul, hogy 1 év után szinte minden elkezdett zörögni a belsejében és a jobb oldali elektromos ablak új korától nagyon nehezen működik, amire a szakszervízek szintén nem találtak megoldást.
Nagyon megbántam, hogy a XXI. század trabantját választottam!
SOHA TÖBBET SUZUKIT!!! Legyen a ti autótok!
- 18000 km-nél féktárcsát és fékbetétet kellett cserélni normál családi használatban. Most 33000 km-nél úgy tűnik komplett kormányművet kell cserélni és a sebességváltóval is valami gond van.
márkaszervízek
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | jetta | Következő autója? | Saab 900/9-3-ban gondolkodom |
Verdikt | (3.5/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=.F6V77.CUXd7e6SwcJgR4tWZDtwZl4NSsiZfOcIf2EX.Y7&stparam=ocfrinqqgg&fastid=egmxhxafaouzbflkgvniggjpntkw&nc=0)