Kis fürge
Teljesen rendben van a vas. Mielőtt Suzukis lettem utáltam, lenéztem, fapadosnak tartottam. Aztán kipróbáltam egyet, jó volt vezetni, így megvettem. És nem bántam meg. Az enyém 86 pacija a 850 kilót elég jól mozgatja. 1,6-os német autóból nem egyszer bámultak át, hogy nem tudnak legyorsulni -pedig az ő autójukból kijövő hangok alapján nagyon igyekeztek :)
Pályán 1 fő, csomag nélkül 180 (lepadlózva).
Ha a fenti tempóban használom 7 körül iszik, de normál tempónál 6 elég neki. Egyszer sikerült 5 alá vinni a fogyasztást, de azt a cammogást én nem bírom idegekkel.
Megbízható gép, bármekkora távra el merek vele indulni. Fenttartási ktg-ek tekintetében szerintem verhetetlen. Hogy fapados? Mihez képest. Nem vagyok megszálott, tudom vannak jobb, kényelmesebb vasak, na de mennyiért?
Anyag tényleg kevés van benne. Télen érintőre vettem az elejét (kb 5 km/h-val), és elég csúny vége lett a lökhárítónak. Viszont olcsón javították. Abba nem merek belegondolni, mi van ha komolyabb tempóval beledöngetek v.mi be.
Összegezve: nagyon jó járgány, megéri az árát, megbízható, gazdaságos, fürge, hű társ, meg minden... Szerény budget ből a legjobb választás.
- Csak ami elhasználódik: olaj+szűrő, fék tárcsa+betét, 3 db izzó.
Suzuki Óbuda. Nem gyors, de korrekt, és drága.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 32000 |
Előző autója? | Golf I GTI | Következő autója? | v.mi japo |
Verdikt | (7.9/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=.F6V77.CUXd7e6SwcJgR4tWZDtwZl4NSsiZfOcIf2EX.Y7&stparam=ocfrinqqgg&fastid=egmxhxafaouzbflkgvniggjpntkw&nc=0)