Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,3 GLX-C

Kielégít? szükségmegoldás

Kezdjük azzal, hogy egyáltalán nem vagyok Suzuki-párti. Az autó valójában a nagyszüleimé, de havi 500 km-t belenyomok jómagam is. Szükségmegoldásként lett véve, mégis már 9 éve hajtja a család nagy problémák nélkül. A bp.-i utakon persze rendesen zörög a m?szerfal; amikor már ott tartok, hogy rögtön szétesik a berendezés fogom magam és 3 óra alatt meghúzom a -még meglév?- csavarokat és legalább fél évig egyben van. Ez a legzavaróbb az egész kocsiban, egyébként teljesen megbízható a gép, még egyszer sem hagyott az út szélén, pedig nem kímélem. Mint azt már mondtam nem vagyok Suzuki-barát, de elismerem a megbízhatóságát, és hát ahogy mondani szokták: "Ha nincs ló(pl:Opel Astra) jó a szamár(Swift) is"

- ablak tömítés leválása
- bels? m?anyag elemek, rögzít? alkatrészek törése
- rozsdásodás a pótkerék alatt(!)
- apró elektromos kontakthibák

Balatonkenese: Kocsis Józsi

Budapest: Suzuki Ház
1X vittük ebbe a szervízbe, még garanciális korában. Ezután elhatároztuk, hogy soha többé nem javíttatunk márkakereskedésben, legf?kképpen pedig itt nem: horribilis ár, ok nélkül cserélt(?) alkatrészek stb.

Fenntartási költség (8) Évjárat 1995
Előző autója? 120L Következő autója? Opel Astra/Lada Kalina
Verdikt (6.1/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)