Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.0 GL

Ki tudja, mi okból szeretem, de szeretem

Még mindig használom, s azt hiszem, ez így is marad, míg szét nem esik. Az pedig még odébb lesz.
- Tény, hogy keveset fogyaszt. (Els? utam telepakolva 4 feln?tt+csomagok Szerencs, oda-vissza. Közel 700 km. 0 kilométeresen. 4,05 l/100 km)
- Tény, hogy megbízható. (Eddig mindig elindult, mindig odament, ahova kellett, mindig addig ment, ameddig kellett. Cserélni villanykörtét sem kellett benne.)
- Tény, hogy kicsi. (Egy db középkategóriás kétfunkciós babakocsival fullon a csomagtartó. Egy többnapos kiruccanás családdal: erre még gondolni sem mertem.)
- Tény, hogy a felszereltsége nulla. (Nincs fordulatszámmér?, nincs m?szerfalvilágítás-szabályozó, nincs klíma - mi is lenne 53 LE-vel, nincs kp.zár, nincs elektromos ablak, nincs szervokormány - ebbe az autóba minek is?, nincs légzsák - sokat nem jelenthet, ha nincs hozzá kasztni)
- Tény, hogy gyenge. (53 LE)
- Tény, hogy a fékek még ehhez mérten is gyengék. (Trabant-feeling).
- Tény, hogy a futóm? szar. (Pattog, mint a Pop-Corn sütés közben)
- Tény, hogy az anyagot kifelejtették bel?le. (Meg nyomd egy ujjal is akár a karosszériát!)

De mégis, mégis szeretem.

- Írnék, ha volna mit.

Suzuki Gusztáv; nem szakmai gondok miatt váltottam

Suzuki Benk?

Fenntartási költség (9) Évjárat 2003
Megbízhatóság (10) Vezetett km 20000
Előző autója? 601 S Következő autója? ?
Verdikt (6.7/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)