Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,0

Hálás piros

Februárban vettem a kis csodát, saját pénzen. Korához képest jó állapotba van karosszéria ügyileg is és motor ügyileg is. Indul, jön-megy, ha kell meg is áll :D.
Pénzt nem sajnálom rá (nem mintha annyira szervizigényes lenne) magamnak csinosítgatom extrázgatom. Amikor megvettem egy teljesen alap Suzi volt, se digit óra a műszerfalban a rádió alatt, se kalaptartó de még a konzoljais se, hátsó ablaktörlő se volt, pótféklámpa se, a hátul utazókat csak a 2 pontos övek védték, csomiajtó nem volt belülről nyitható és még pár apróság. Szépen lassan öszeszedegettem minden gyári extrát autóbontóból és magam beépítettem. 4 hangszóróból szól a tuctuc MusicFM.
Menettulajdonságai nagyon jók, nekem teljesen megfelel, hosszab út után azért zsibbadt derékkal szállok ki de nem kényelmetlen egyébként. A kis ezredes 3 hengeres szépen viszi az 5 ajtós bódét, meglepően jól. Príma kis városi autó, könnyű irányitani, parkolni se egy Rambó mutatvány vele, egyszóval tökéletes legalábbis nekem.

U.I.: Polírozni kellett mert ki volt mattulva a fényezés, de fél nap polírozás és egy frankó kis izomláz árán megvolt.

- PVC szelep - Kötelezően cserés dolgok vétel után - Vezérműszíj - Generátorszíj - Olaj+Olajszűrő - Levegőszűrő - Szelepfedéltömítés

Ismerős szerelőhöz, család barátja régóta.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1994
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (9.8/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)