Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.3 8v

Félelem és reszketés minden km-en

Melóba járni vettem kb. 400ekm-rel (szervízkönyvvel) 1995-ben már 120ekm-nél járt az óra, ezért lehet hogy több is volt benne. A motor, váltó hibátlan volt(még ennyi km után is :P ), a kasztni is egyben volt. Egy darabig, aztán pár hónap alatt jöttek elő a hibák szépen sorban. Csörgött, zörgött, nyikorogtak a műanyagok. Gyorulása kiváló volt a lassulása már kevésbé. :( A fékek sz°°rok voltak, azt hittem fékbetét csere majd segít , szerelőm mondta hogy csodát ne várjak. Igaza lett. Soha nem tudtam megszokni. Egy 86-os golf II-esnek is jobb fékje van. Télen még a jó téligumik sem sokat értek, egyből blokkoltak a kerekek, de nyáron esőben is képes volt erre a mutatványra. 4 emberrel még jobban romlott a fék hatásfoka. Félelmetes... Mással nem is volt problémám. Úttalan utakon is jártam vele elég sokat, az sem okozott különösebb gondot, csak a sarat kellett elkerülni. Mondjuk többet nem is vártam tőle, mint amit adott nekem a kis szuzi.
Megérte, mert potom pénzért vettem és annyiért is adtam el. De többet nem veszek ilyen Swiftet.

- Kuplung bowden, kormánymű, műanyag sz%rok, FÉK!!!

Jó barát. :)

Fenntartási költség (10) Évjárat 1993
Megbízhatóság (10) Vezetett km 20000
Előző autója? Következő autója? Accord
Verdikt (5.9/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)