Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,3as sedan 16 valve

ezüst nyíl

A harmadik swiftem volt méj kagylóülésekkel légkondival csupa elektromos kezelőszervekkel. Egyszer fordult elő az öt éves használat során, hogy az egyik ablak fent maradt vezeték szakadás miatt. Nagy csomagtere volt, de csak dobozolt darabárúból fért bele sok egy nagyobb Tv készülékkel már nagy bajba kerültünk ha szállítani akartuk. Tetőcsomagtartót ezekre a gépekre nyűgös volt felszerelni, én nem akartam rongálni a fényezést meg a szigetelést sem. Nagyon szerettem de dönteni kellett, hogy marad e még évekre vagy amig még ér valamit, beszámított kocsiként leadjuk. Az elődei is képesek voltak a 160 - 170es tempóra de ez vidáman ment 180at autópályán. El lehet képzelni, hogy a "suzuki a ti autótok" féle seggfejek milyen pofát vágtak a meghiúsult előzési kísérleteik során.

- semmi nem romlott el rajta csak a soron lévő szervizek történtek meg

suzuki benkő

Fenntartási költség (9) Évjárat 2003
Előző autója? swift Következő autója? SX 4 4WD
Verdikt (8.2/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)