Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,3 GLX

Ez csak ilyen nyugdíjas autó

Az autó tökéletesen olyan, mintha a Trabantot és a Wartburgot keresztezték volna, de mai viszonylatba átvetitve.
Könnyű karosszéria vanília finomságú kolásdoboz szerű anyagból.
A motorok pörgösek, bár ezek a mai autókkal már nem minddel veszik fel a versenyt, sőt.
A karosszéria viszont tényleg tök könnyű, ezért nincs ami az úton tartsa és 120 felett ha kisebb szél el kezd fújni olyan, mint a limbo hintó.
Rendesen fosok, hogy lefúj a szél az útról.
Biztonság érzet ??? KÉREM !!!
A fogyaztás ökörség, hogy 5-6 liter, soha nem fog annyival el járni, legfeljebb 9 L-rel a városban alap hangon.
A 282 Km-re 18 L-es Bp-Eger + városi kocsikázás vegyes fogyasztás nagyon tetszet, kb. 6 L/100 km.
Csak városban lenne kevesebb az isten szerelmére, 68 LE, 1,3-as motor, 835 Kg, hogy a fenébe eszi a 9-10-et amikor az 1,2-es Fabia 6-al el jár 1100 Kg?

Annyi fikázás után A DÍCSÉRET: strapabírósága, igénytelensége, megbizhatósága még negativumok ellenére is ésszerű választássá teszi, ha nem akarsz száguldozni és szép nyugodtan elmész Á-ból B-be.
Nem egyszer megforgadtam már: kézifék, füstőlő gumik, és nagyon jól bírja a gyűrődést. Nem hiszem, hogy ennyire birná más autó az ilyen jellegű kiképzést.

- váltó 62e ft, kipufogó: heggesztés: 3e ft, első fék betétek csere 16e ft.

Suzuki Carkomplex Budapest

Suzuki gyorsszerviz Kispest

Fenntartási költség (8) Évjárat 2001
Előző autója? Trabant 601s Következő autója? :) Pontiac Firebird Trans Am
Verdikt (7.1/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)