Első kocsinak kiváló!
Első autóm ez, még most is megvan. Nagyon meglepett, mert vétel után derült ki, hogy ebben bizony nem csupán elektromos, de automata az ablak, kétoldali ülésfűtése, automata fényszórója, fényszórómosója is van. Nem ezekre koncentráltam elsőre. Nem izomgép, nem száguldozni való, bár 4 fővel, teli csomaggal tudja a pálya 130-at gond nélkül. Azonnal törik, mert könnyű, és vékony anyagokból épült, ez a legnagyobb hibája.
Olcsó, megbízható autó, a Mátrában 60 centi hóban, több napi állás után is elsőre indult. Arrafelé télen vannak körülmények, kiderült, hogy higgadt stílusban bármilyen épített úton elmegy.
Két, jó fizikai állapotban lévő felnőtt számára tökéletes közlekedési eszköz. Nagyon alacsony, a Suzukik közt is a legalacsonyabb, de ez gyári állapot. Ennek okán beteg embereknek gyötrelmes használni.
Gondoltam, írok róla rosszat, de nem tudok, minimál cascoja van, amiből a kocsi felét kicserélik, ha összetörik.
Ezt a kocsit elég jó gyári állapotra hoztuk, megérte menteni a metálfényt, gyári alvázvédelemhez még nem kellett nyúlni, belsejét újra patentoltuk, apró elektronikai bakijait kijavítottuk. Szereti a márkás kenőanyagokat, és kopó alkatrészeket, meg is hálálja az ilyesfajta törődést.
Gyári alukerékkel gurul nyáron, télen gyári acélfelnivel, mindkét szetten kizárólag gyári méretű abroncsokkal. Ez utóbbi körülmény jótékonyan hat a fogyasztásra.
- Kizárólag kopó alkatrészeket kell rajta cserélni, ezen kívül a sűrű Mátrában autózástól a bal féltengelycsukló szorult csak cserére a 4 év alatt. - A teljes kipufogót lecseréltük, mert az elrohadt, nem volt érdemes foltozni. Itt is jó, gyárihoz közeli minőségű szettet kapott a motor leölmőtől a hátsódobig egészben. Ez 3 éve volt, azóta kutya baja.
Nógrádi Autószervíz és NKH által minősített műszaki vizsgaállomás 3300 Eger, Eperjes u.
Bornemissza Gergely Szakképzési Intézet Autós Tanműhely 3300 Eger, Kertész út
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |
Verdikt | (9.1/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=.F6V77.CUXd7e6SwcJgR4tWZDtwZl4NSsiZfOcIf2EX.Y7&stparam=ocfrinqqgg&fastid=egmxhxafaouzbflkgvniggjpntkw&nc=0)