Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.0 GLX

Első autónak tökéletes

5 évesen vettem,28700 km-rel megkímélt állapotban.Első autóm és minden hibája ellenére meg vagyok vele elégedve.Sajnos a hitel és a kötelező CASCO miatt nem kevés a fenntartási költsége.
Hibái:53 LE,ami néha jó lenne,ha több lenne előzésnél.Fogyasztása 7 l Bp-n,amit én soknak tartok.A kényelme nem a legjobb és a csomagtartó mérete is lehetne nagyobb.Tipikus Szuzuki hiba:a hátramenet nehezen kapcsolható.A magyar autóstársakra jellemző módon sokan nem bírják elviselni,hogy egy Szuzuki megy előttük.Számtalanszor tapasztalom,hogy csak azért előz meg,mert egy Szuzuki megy előtte és az milyen megalázó.

- Idáig semmi.

Suzuki márkaszervízben riasztó beszerelése.Drágán dolgoztak.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1999
Előző autója? Következő autója? Honda Jazz
Verdikt (6.1/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)