Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.3 glx sedan

Egyszerű, olcsón tartható kisautó

Sok rossz véleményt hallottam a mi, vagy az úgy mond ti autótokról,de szerintem akik mondják azok nemigazán ismerik,ök olyanok mint az utamba kerülö opeles aki több lámpánál villogtatta magát és kissé meglepödött amikor otthagytam egynél mint eb a sza........-t.Mondjuk ez köszönhetö az újjabb 85 lovas motornak,meg hogy egyedül voltam,telt házzal már tudni kell vele menni,ki kell használni a lendületet ,fordulatot,mert ugye csak 1300-as.Viszont a fogyasztása nagyon kevés ,5 körüli, olaj egyáltalán semmi. Nálam hiba nem jött ki,még a lámpák is bírták pedig szinte mindig éjjel használtuk,a munkámból kifolyolag.Csendes,magához képest kényelmes,már a 3 és 5 ajtós változathoz viszonyítom a hátsó úlést,ez kényelmesebb /a sedannál/ .Szerintem nagyon megbízható,olcsón tartható családi autó.Ami nem tetszett, az az alaptipusok szegényes felszereltsége ,befagyó ajtó tömítések /hidegben beragadt az ajtó/ ,hidegben nehezen mozgó ajtó és csomagtér zárak.Amit írtak róla,hogy szél érzékeny,borulékony, zajos,ez egyáltalán nem jellemzö,legalább is én nem tapasztaltam.A futómüröl csak annyit hogy a gomikon a megtett 40 ezer km. alig látszik,/ezt nem hittem volna ezelött/Ezek után is suzukit veszek ,föleg mióta megláttam az SX 4-et.

- semmi

suzuki gero /garancialis/

bárki

Fenntartási költség (1) Évjárat 2003
Előző autója? 316 benzin zabáló Következő autója? SX 4 suzuki
Verdikt (5.5/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)