Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.3 GLX

Egy igazi pénztárcabarát autó

Kezdem azzal, h FIAT bravo tulaj voltam, hálát adtam már párszor az Istennek h megszabadultam a Fiattól!Többet soha Fiatot de még Olasz autót sem!Egy pénztárca kímélőbb autót akartam utána, körbekérdeztem a környék összes autószerelőjét, h milyen autót érdemes venni az elvárásaimnak és igényeimnak megfelelően, mind kivétel nélkül a suzukit akánlotta.Így esett a választásom a suzukira!Úgytűnik jó döntés volt!
Igazi pénztárcabarát autó!Nagyon szeretem ezt a kocsit, igaz nem mai darab már de ha az ember folyamatosan karbantartja nem lehet vele gond!Egyszerűen elnyűhetetlen egy autó!1.3 GLX széria gyári 68LE-vel, de az én pédányom már nem széria suzuki!Benne van a chiptuning, 15" alufelnik, peres 19,5cm széles gumiabroncsokkal!Kasztni leültetve, karosszéria kilakatolva, küszöbök kicserélve és üregelve, alváz alvázvédővel kezelve, teljes karosszéria újra fényezve!Első-hátsó lökhárítók GTI lökhárítóra cserélve, alsó-felső rész egybehegesztve!Üvegek körbe színátmenetes fóliával lesötétítve, szélvédő UV-szűrő bronz fóliával leárnyalva!Belül GTI sportülések, sportkormány!Műszerfal, kilincsek színrefújva!Sportkipufogó rendszerrel felszerelve, direct sportlégszűrő!Led izzók a fényszórókban!JVC CD-lejátszó, Mac Audio hangszórók!
Egyetlen rossz tulajdonsága, h a műanyag elemek kicsit "gagyik", menet közben zörögnek, nyekeregnek, náha-néha kiugrik egy-egy lefogató bolha-csavar!Lengéscsillapítása elég gyatra, nagyon döcög az úton!Úttartása kifogástalan!
Akinek nincsenek nagy igényei egy autótól,(viszont elvárásai annál nagyobbak) és nem akar sok pénzt a szervízre költeni, alacsony fogyasztást és remek teljesítményt akar kevés pénzért, az ne is gondolkozzon más autóban, csakis suzukiban!Remek kis autó!

- Korának megfelelően már volt jó pár dolog, de 1x kicseréli az ember és többet nem lesz vele gondja!Hát igen, ez suzuki:)!

magam szervízeltem vagy nagyobb munkálatoknál egy ismerős autószerelő

Fenntartási költség (9) Évjárat 1994
Előző autója? Bravo sx 1.4 12V Következő autója? még nem tudom, de mindenképpen japán , esetleg német
Verdikt (7.8/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)