Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.0 gl

Csak jót lehet mondani róla!!! Király verda!!!

IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Soha semmilyen gond nem volt vele. Kétszer volt kisebb karambolom: első eset: egyszer mentüntünk Budaörsön a körforgalomban, egy ilyen gyökér paraszt kihajtott elém, hirtelen kellett fékeznem, és a mögöttem lévő belém jött:(((. Bezeg az a szemétláda tovább ment. Második eset: Reggel megyek le hazavinni ismerősöket, látom, a jobb első ajtó behorpadt, nem lehetett kinyitni, betétlap nincs. Utólag is üzenem az illetőnek: a jó büdös kurv@ @nyját. 20 kiló, hála a casconak.
Külső: szép, egyszerű Suzuki külső. A karosszéria sajna könnyen törik:(
Belső: szürkés, nekem kifejezetten tetszik. Váltó könnyen kezelhető, kézre esik.
Felszereltség:gl:riasztó, rádió, váltózár. Elmegy.
Teljesítmény:KIVÁLÓ!!!! 998 ccm motor, 165 végsebesség kb., 160-t mentünk már 3 emberrel!!!
NAGYON MEGBÍZHATÓ!!!!!! Életkor: 3 év, 4 hónap, gond: 0.
NAGYON OLCSÓ FENNTARTANI!!! NEM KELLETT, CSAK A TÖRÉSEKRE KÖLTENI!!! Aki nem dúskál az anyagi javakban, nem túl nagy igényei vannak, de megbízható autót keres, annak tökéletes!!! De mindenki másnak is!! Haveroknak, anyámnak X5, Omega, Focus, Corolla...DE AKKOR IS EZ A KEDVENC!!!!!!!!! KIRÁLY VERDA!!!!!!

- semmi

Suzuki Hollós
jó, gyors, olcsó
1. törés: asszem casco
2. törés: 20 kiló (hála a Cascónak)

Ismerős
u.a.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Előző autója? Fiat Uno Következő autója? nem tom, sokba gondolkodok, sztem Fusion lesz
Verdikt (8.9/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)