Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,3 GC

Benzintakarékos csoda

Fogyasztási bajnok!
Nyugis tanárember vagyok, így nálam hihetelenül keveset eszik a lassú és óvatos vezetési stílusom mellett.
VÁrpalotáról Budapestre matrica megspórolása miatt a régi szoci autópályán bandukoltam kb. 40-60 km/h sebességgel a sok hülye tiltótábla miatt, így 4.2 literes fogyasztási világcsúcs mellett hozta és vitte a családomat.
Autópálya Olaszországban 160-as tempó mellett 6.5 literbe került.

- Semmi!
- Az els? hetekben kicsit nyekergett az ajtó nyitáskor, meg valami m?anyag zizegett az anyósülés el?tt, de ez öngyógyulással elmúlt.

Várpalotán a Suzuki márkaszervíz.
Holt koszosan adták vissza az autót. Az el?z? nap megáztathatták az udvaron, majd másnap m?helyt söpröttek mellette. Kavicsot kaptam az üvegbe, az üvegcserét többnapos átfutással csinálták meg.
Szerencsére nem romlik el, így a lomha és udvariatlan szervízszemélyzetet csak a kötelez?kön látom.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Előző autója? Wartburg 353W Következő autója? Suzuki vagy valami hasonlóan takarékos kocsi
Verdikt (8.6/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)