Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,3 GS

Az őszinte véleményem...

Nagyon megbízható verda, a motorháztetőt akár le is lehetne hegeszteni, de azért vannak kopó alkatrészek, és az olajcsere. Semmi luxus, ami kell az benne van. A motor k..va jó, de a futómű nem az igazi. Ha valaki anyagilag ennyit engedhet meg magának, annak tudom ajánlani.

- Elromlott?

Suzuki Benkő! Itt vettem a kocsit, csak épp letagadták, hogy az előző tulaj összetörte, pedig rákérdeztem mielőtt megvettem. Állítólag ők sem tudták, de ennek a kijelentésnek az mond ellent, hogy az előző tulaj akkor náluk dolgozott. :-)

Fenntartási költség (10) Évjárat 2001
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 20000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 120000
Előző autója? P126 :-((( Következő autója? Swift II
Verdikt (7.5/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)