Az én piros dübörgő Villámom
1 Éve van meg a kis piros villámom,de mondhatom imádom.
Minden nap járok vele soha semmi gondom nem volt vele, talán annyi mivel kicsit sportosra van csinálva a kinézete gyakran le akarnak tolni amit nem szeretek. Fogyasztása kiváló 6 literrel elmegy vékony talpú cipővel. Ami negatívum a lengéscsillapítása,eléggé pattogós és még csörög is a műszerfal.(De a zene elnyomja). Városban nagyon ideális vele közlekedni. Autópályán azért nem pont a belső sávba való,de 130-140 utazósebesség 5 emberrel belefér (előzésnél megvolt a 160KM/h 5 emberrel + poggyász Nem rossz az 1,3-as 8 szelepestől). Negatívuma ha szereted a hangos zenét és családod is van a csomagtartó. Beraktam egy középkategóriás valamirevaló mélyládát és szinte betelt :).
Nem bántam meg, sőt a cigiről is leszoktam miatta/érte (Hiteles).
- Igazából olajcserén és szűrőcserén kívül volt egy bal féltengely cserém (12000 Munkadíjal!!!!! Maszek)
- És egy jobb féltengely+ első fékbetétek+olaj+szűrők (28500 Munkadíjal!!! Maszek!)
17.ker Nyomdok utca.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | 18GTL | Következő autója? | - |
Verdikt | (8.5/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=.F6V77.CUXd7e6SwcJgR4tWZDtwZl4NSsiZfOcIf2EX.Y7&stparam=ocfrinqqgg&fastid=egmxhxafaouzbflkgvniggjpntkw&nc=0)