Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,3 GL

Az én piros dübörgő Villámom

1 Éve van meg a kis piros villámom,de mondhatom imádom.
Minden nap járok vele soha semmi gondom nem volt vele, talán annyi mivel kicsit sportosra van csinálva a kinézete gyakran le akarnak tolni amit nem szeretek. Fogyasztása kiváló 6 literrel elmegy vékony talpú cipővel. Ami negatívum a lengéscsillapítása,eléggé pattogós és még csörög is a műszerfal.(De a zene elnyomja). Városban nagyon ideális vele közlekedni. Autópályán azért nem pont a belső sávba való,de 130-140 utazósebesség 5 emberrel belefér (előzésnél megvolt a 160KM/h 5 emberrel + poggyász Nem rossz az 1,3-as 8 szelepestől). Negatívuma ha szereted a hangos zenét és családod is van a csomagtartó. Beraktam egy középkategóriás valamirevaló mélyládát és szinte betelt :).
Nem bántam meg, sőt a cigiről is leszoktam miatta/érte (Hiteles).

- Igazából olajcserén és szűrőcserén kívül volt egy bal féltengely cserém (12000 Munkadíjal!!!!! Maszek)
- És egy jobb féltengely+ első fékbetétek+olaj+szűrők (28500 Munkadíjal!!! Maszek!)

17.ker Nyomdok utca.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1997
Előző autója? 18GTL Következő autója? -
Verdikt (8.5/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)