Az els? autóm
Anno, mikor vettem ádáz küzdelmet vívott a Fiat Uno-val,a Skoda Favorittal, és a Lada Samarával. ?t választottam, és nem bántam meg. Rendkívül igénytelen jószág volt, a szó mindegyik értelmében. Meglehet?sen zörg?s volt, f?leg télen, de soha semmi nem romlott el rajta, városban télen sem evett 6 l-nél többet, autópályán 100 alatt beérte 4,5 l-el is!! 90-ig egész jól gyorsult, és meglep?en jól ment: akár 150-el is, bár akkor már igencsak dobálta a szél. Nem szerettem vele el?zni: nehezen pörgött fel 90-r?l 110ig, vissza kellett kapcsolni, szóval nem volt egy sportkocsi.
Sajnos minden extrát nélkülözött, még normális biztonsági öv sem volt benne. Ezért fájó szívvel, - de minimális értékvesztéssel - túladtam rajta.
De nagyon jó döntés volt megvenni, áldom a szerencsémet, hogy végül mellette döntöttem.
- Semmi.
- Kopó alkatrészek: 100 e km:vezérm?szíj+ékszíj 26000Ft
- 150 e km: kipufogó 12000Ft és akkumulátor 8000Ft
- +évente kb. 1 olajcsere, TOTAL 15W40
Öcsém.
Szakszervízben egyszer jártam, (nem is tudom miért) korrektek voltak.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Suzuki, egy kicsivel modernebb, és extrásabb. |
Verdikt | (7.9/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=.F6V77.CUXd7e6SwcJgR4tWZDtwZl4NSsiZfOcIf2EX.Y7&stparam=ocfrinqqgg&fastid=egmxhxafaouzbflkgvniggjpntkw&nc=0)