Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift Sedan 1.6 4WD

Apró, öreg szamuráj

A 2-es szinkrongy?r? szar, a váltó ennek ellenére nagyon jól bírja! Mióta megvettem recseg a 2-es, de én mégsem kímélem! Belül zörögnek a m?anyagok! Úgy 1 éve a m?szerfal mögül valami elég hangosan zörög, elég bosszantó! Az els? ablakok szorulnak, a jobb oldali néha mellé megy a sínnek! A jobb els? ajtónál kicsit szorul a zár és mikor zárnám az autót, azt az ajtót néha kihagyja! Ezen apróságoktól eltekintve megy mint a gép! Az összekerékhajtás habár nem látványos, mégis számottev?en érezhet?! A futóm?, kicsit puha és az úthibákat sem igazán csillapítja, de terepen nagyon jól használható hála a hasmagasságnak és az autó aljának kialakítása miatt! Könnyen és gyorsan szervízelhet?! Nincs agyonzsúfolva a motortér! 5 embernek kicsit kényelmetlen, de ha kitartóak vagyunk, akár 5 embert is kivisz a világból! 4 embernek kényelmes! Na nem mercédesz, de a sokak által nagyon kicsi és kényelmetlen min?sítés nem helytálló! Én imádom! Igaz nem a világ legjobb autója, még is szerintem nagyon jó! Sokan nem hiszik, de többre képes mint amit hisznek az emberek! Sok meglepetést tartogat azoknak akik szeretik és azoknak is akik gy?lölik! :)))

- Az autót szörny? állapotban vettem! Pénzem nem igazán volt hogy megjavítsam! A h?t? votl lyukas, amit feltétlen cserélni kellett, valamint egy vízszivattyú!

Fenntartási költség (8) Évjárat 1992
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (7.5/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)