Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,3 8V

A világ legjobb autója! Szerintem...

Ez már nem az els? suzukim nagyon oda vagyok értük suzuki kereskedésben dolgozom már 3 éve de ez a legjobb autó a földön én nem érzem magam elfogultnak de az új swiftnél sokkal jobb ami nekem van. Most nyított sz?r? van rajta de jelent?ssen jobban megy mint zárttal, 6 litert fogyaszt igy télen is totál elny?hetetlen és nagyon de nagyon megy és jó morgós a hangja pedig még sportdob sincs rajta, 7000 ig kipörög vidáman megy 100-al 2.ba szóval szuper!!!!! És ez is marad számomra mindig mert ha netalántán eladom akkor is csak régi swifttet veszek egy darabig, majd talán egyszer veszek 2005-t?l gyártottat de amíg lesz a régi addig csak azt, mert az a tuti!!!!! A régi 1000 ccm-es motorú swifttemmel is csodákra voltam képes és az is marha jól ment és 5,5 litert fogyasztott full gázon... Szóval nem dícsérem tovább de ez elny?hetetlen és szuper. Nem érdemes a törésteszteken lovagolni mert minden autóban haltak már meg, de amíb?l kevesebb van az csak azért t?nik biztonságosabbnak mert kevesebbet hallottunk róluk, hogy ?sszetörtek pl: más drágább modellek....

- Kimondottan nem lehet tudni de kb. Az el?z? tulaj birkasága miatt valószín? a rengeteg hiba szegény bringámon. A féltengelyek ropognak, a fékrendszer elég nagy felújításra szorul, a motor beindításkor 3 hengerezik pedig 4 hengeres, korrodált az alja, szerintem csak 30000 km-ren ként cseréltek olajat ami meg is mutatkozott az olajcserénél sajna...

Fenntartási költség (8) Évjárat 1995
Előző autója? SWIFT 1.0 GL 1998 Következő autója? SWIFT 1.3 16V GTI 1994
Verdikt (8.3/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)