Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1.0 gl

A világ legjobb autója - nálam nem fér hozzá kétség!

Az előző kocsink egy Uno volt, 7 évesen vettük, de sajnos Budaörsről, a lakótelepi parkolóból meglovasították...:((. ENV-231 a rendszám nem mellékesen HÁLÁT ADOK ANNAK, AKI ELLOPTA!!! NEM LENNE EZ, másrészt amiket az Unoról olvasok...Ipari helladék, mint az összes Fiat. Volt, van és SOHA TÖBBÉ nem lesz!! Utána jött ez. Mindössze egy riasztó, egy rádió és egy váltózár található meg benne, de ennyi pénzért nem lehet navigációt elvárni!! (Nem mellékesen 2 050 000 Ft volt az ára!) ÉS ÉPP EZ AZ! Így nincs minek elromlania! Ugyanis a japók 1 remek motort tettek bele!! A többi is rendben van!
A tulajdonságai: olcsón fenntartható. 3 és fél év szinte hibátlanul!! Majd a napokban kiderül, h van-e hiba vagy nincs!
Menettulajdonságai egészen jók a motor méretéhez képest (1.0).
A 160 körüli végsebességet is gond nélkül teljesíti, bár akkor már azért pörög már a motor. Még vmi: Aki autópályán/úton használná, az 1.3-t vagy 1.6 sedant vegyen!
Jól gyorsul az autó, könnyen eléri a százat.
Hozzátartozik az autóhoz a tartósság és a megbízhatóság. Az autó még soha nem hagyott cserben. A váltó könnyen kezelhető.
Külseje: egyszerű, de szép. A karosszéria olyan, amilyen, kisautók könnyen törnek!
Belseje egyszerű. Szürke, de hangulatos, kúltúrált!
Rossz érzés az autóban ülve, hogy sokan lenézik, leszarozzák, és olyanról is hallottam már, hogy megpróbálták leszorítani az útról.
Összességében aki Swiftet vesz, az jól fog járni. Ez az autó különösen azoknak ajálnható, akik nem dúskálnak az anyagi javakaban. 1 egyszerű autót akarnak, ami elviszi őket A-ból B-be gond nélkül! Nem fogják megbánni!!
Lehet, hogy hülye vagyok/lettem teljesen, de egy S osztályos Merciért, 7-es BMW-ért, de egy A8-s Audiért sem cserélném le!
JA: a kényelmét és a teljesítményét lehet szidni, DE! 1részt mind2 van szerintem (175 cm vok), MÁSRÉSZT ENNYI PÉNZÉRT NE S-MERCI KÉNYELMET VÁRJ!!!
Én szívem szerint életem végéig +tartanám!

- a bal hátsó féklámpaégő nem ég, mert nem érintezik rendesen (vettünk újat, de az se volt jó)
- és kiderül nemsokára, hogy a féltengelycsukló cserés lesz-e vagy csak valami nyekergő szarságot kell +oldani

Ismerős
Olcsó és jó!!!
Hollós
Jó, korrekt árak, kedvesek nagyon, mert szigorú ellenőrzés van, ami annyit jelent, hogy ha vki vmit feketén csinál, azt kirúgják.

Ford M1 Autoplanet
Elvittük, hogy (NA NEEE), hogy mennyiért számítanák be egy Fusionba. Erre ők:
Mit akar ezzel a szarral?
Anyátok, viszont nem látásra!!
És ha vki Wartburgot hoz? Akkor azt megölik???
Hát, változtattam az ítéleten: csak azzal bánnak emberként, aki legalább havi 1 milliót keres havonta, más még azt se érdemli meg, hogy ránézzenek az autójára!! Bunkó, mocskos, nagypofájú, hozzánemmértő banda!! Ide az autódat véletlenül se vidd!!

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Előző autója? Fiat Uno Következő autója? ez még messze van (szerencsére)!!!
Verdikt (8.9/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)