Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,0

A technika szégyene....

2007 decemberének késő-közepén vettük a nagyobbok leánygyermeknek. Én 1982-óta folyamatosan autózom, volt mindenféle cuculista autóm (megtanultam hol lakik az autószerelők Istene!), aztán elözönlötték kishazánkat a korosabb nyugati "csodák", no abban is volt részem. DE, ilyen sz@rt, mint ez szuzuki, még életemben nem láttam, sőt, nem is hallottam ilyenről!!! Méghogy megbízható, meg igénytelen, meg ilyesmi....., piha!!!! Egy primitív, megbízhatatlan pénznyelő dög!!! Átlag 350km-enként került műhelybe. Jobb esetben saját lábán, de volt, hogy vontatókötélen. De rothadjon meg, ma (2008-03-21) eldtam!!!!
Jó üzlet a szuzuki, 3 hónap alatt lehet rajta bukni uszkve fél millát!!!
EMBEREK! Bármit, csak szuzukit ne!!!! A mamut lépjen a fecsegő nyelvemre, kimondom, pedig forog tőle a gyomrom: akkor már inkább dáciát! (Én Lecettit használok!)
Még egy jótanács: az AAA-t kerülni kell, sem venni, sem eladni!!!!!!!

- riasztó, szimmeringek a motorban, villamos rendszer, üzemanyagbefecskendező rendszer, stb...

Fenntartási költség (1) Évjárat 1999
Előző autója? Kadett Következő autója? Bármi, csak nem szuzuki.
Verdikt (1.4/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)