Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift Sedan 1,3 GL

A megbízhatóság mintapéldánya

2003-ban, újonnan vettük az autót Mátészalkán, a Carmo Suzuki márkakereskedésben. Előző autóm (98-as Ford Escort) gyakori meghibásodása miatt olyan autót akartam, ami bármikor bárhová elvisz, és nem kell minden hónapban a javításra költeni. Mivel az ismerős Suzuki-tulajdonosok szerint megbízható autó, ez tűnt a legésszerűbb választásnak, és anyagilag is kedvező volt. Az autót hiba nélkül tudtam használni több, mint 4 évig, így igazán meg voltam vele elégedve. A fogyasztása is kedvező. Kényelme a kategóriában elfogadható. Az én autóm már az 1,3 16V, 85 le-s motorral volt szerelve, amivel fürgén lehetett közlekedni. A legfontosabb azonban az, hogy semmi baja nem volt, és sohasem hagyott cserben. Nagyon sajnáltam otthagyni, amikor lecseréltem, de a klíma nyáron nagyon hiányzott belőle. Mivel meg voltam vele elégedve, maradtam a Suzukinál. Az új autóm (Swift II GC AC) is kiválóan szolgál.

- Semmi.

Carmo Suzuki, Mátészalka

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Megbízhatóság (10) Vezetett km 102000
Előző autója? Escort 1,3 Turnier 1998 Következő autója? Suzuki Swift II 1,3 GC AC
Verdikt (8.6/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)