A P.I.M.P - elős Szuka
Ha az emberek 99 %-a a "Swift" szót hallja, egyből az 1 mm vastag lemez, a kényelem hiánya, és a megbízhatóság jut róla eszükbe. Ami így is van! Ez egy városi kisautó kényelem és biztonság nélkül, de alacsony fenntartási költségekkel, és alacsony városi fogyasztással (7 liter), csóróknak. A 13 év alatt, mióta megvan, összesen kb. 30.000 Ft-ot kellett rá költeni. Egyszer kellett futóműveshez vinni, az is 3 éve volt, és most télen elromlott a trafója. Összességében nagyon szeretem, mivel nem kell rákölteni inget-gatyát, ha elromlik valamije, akkor is lehet hozzá szerezni olcsón alkatrészt. Ami pedig a legfontosabb egy Swift vásárlásnál : ebben az árkategóriában ez a legolcsóbb, és a legmegbízhatóbb, mégiscsak magyar, és nem egy Lada.
- trafó elromlott ( 2x is, de szereztem bele 5 ezer Ft-ért) - letört a kesztyűtartó ajtaja - az összes ajtókárpit felfogatása megadta magát - 15 éve törött a hátsó lámpa, egy 5 cm2-es területen, de azóta sem cseréltem ki - a futóműve szétment, és nagyon-nagyon úszott
Saját magam.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1995 |