SUZUKI A MI AUTÓNK
2008.12.14-n hoztam el egy suzuki splash 1.2 glx,ac típusú kocsimat a SUZUKI HOLLóS úJPESTI kereskedésből,nagyon korrektek és gyorsak voltak az ügyíntézben. Ajánlom mindenkinek. Tesztautókén volt használva 2008.07 hóba helyezték elösször forgalomba,mikor megvettem 4880 km volt benne. kicsit féltem hogy egy tesztautót veszek de bíztam a suzukí márkában. Nem csalódtam benne, én nagyon megvagyok elégedve vele, már előtte is volt suzukink(6 db),nem is egy és tudtam hogy nem fogok benne csalódni, nem is mentem vele tesztkőrt a megvásárlás előtt. Napi 120-150 km-ert megyek vele és semmi gond nincs. Fogyasztás 5 literre jön ki, nem egy száguldó vipera de ha kell azért megyegett. 2 DOLOG NEM TETSZIK BENNE:
1: nincs benne motorhőfok visszajelző, ez engem zavar hogy csak akkor jelez ha már késő.
2: ha kinyitom a csomagtartót akkor lekel hajolnom, hogy ne verjem be a fejemet.
- semmi még,
FONYTATÁS: 24100 km van most a kocsiba és semmi gond nem jött még elő, klímával nem igazán akar ugrani de egy 1.2-es motortol nem várok sokat bár ha kell azért megyeget. Megbiztahó és kényelmes a gép.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | swift sedán, | Következő autója? | suzuki grand vitara |