Autók » Suzuki » Splash (2008)

Splash 1.0

nem egy jó választás

Sziasztok B.Gertrúd vagyok !!!

Meglátni és megszeretni,úgy voltam vele a nők álma egy ilyen kis városi kocsi.A formálya és a külalakja valamint a belselye tetszik de,hogy folyamatosan jönnek ki a hibái az már nam annyira.Nem beszélve alról ha bekapcsolom a klimát megáll a kocsi.
Fogyasztása sem 5-liter hanem 7-7.2 klimával,ne higy a computernek fals adatokat mutat.
Remélem hibaügyileg kiforta magát ezen a 460 km-en.
Ha nem,még várok kb.1000 km-ig és leadom,veszek inkább egy suzuki altót ha egyáltalán még lehet kapni,vagy egy chevrolett sparkot majd meglátom.

Csóközön Gertrúd.......

- hűtő eresztett (kicserélték),motortartó gumibak csere,bizonytalan bajuszkapcsolók (megcsinálták),kilóméteróra mutat nem mutat (megrendelték az új órát kb.2 hét).

suzuki római

Fenntartási költség (2) Évjárat 2008
Előző autója? Lada 1300 2107-es Következő autója? chevrolet spark
Verdikt (1.7/10)

Suzuki Splash 2008 (2008)