Kéklagúna Splash a CSobi
Színe:Kék lagúna
Nagyon kis aranyos szerethető kis-Nagy autó
A csomagtere mi voltunk bevásárolni vettünk sok mindent és minden belefért,tény kicsi és meggondolandó mit hova teszünk de minden elfért és még az ülést sem hajtottam le.Pedig nagyon egyszerű és praktikus.Tény nem nagy családosoknak való.De egy 3-tagú családnak bőven elég,sőt akár még 4 -nek is.
Lékondija is tökéletes bár tény vesz le az autó erejéből.Hifije szépen szól este a műszerfal világítás valami gyönyörű.Motorzaj minimális,de van .Hogy rosszat is irjak róla néha nyikororg a bal első keréknél valami.Fényezése sem a legjobb mert kis ág és karcolódik.Fogyasztása 100-km en 5.5-6.0 L között.
Nincs különösebb baj.Egy,ami egyrészről az én kapkodásomat is jelentheti nem figyeltem meg a szalonba az alját.Nagyon alacsony.Mivel nem mindig megyek főutakon vagy jobb mellékutakon,csúnya az alja.
Minden rendben a kocsival.Csak a köelező szervízekre viszem .Szépen megy.Teljesen megvagyok elégedve az autóval.
- Elől a "gumiszoknya"szinte lóg.
Suzuki Barta Sárbogárd Már nem ide!!
Suzuki Hirt Tamási Gyorsak,Megbízhatóak,Kedvesek és remekül megnézik,átnézik sz.e. javítják az autót.Sok tekintetben áruk is kedvezőbb..
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Punto | Következő autója? | Ha le is cserélem csak újabb Splash:) |
Verdikt | (7.7/10) |