Ha jót akarsz. ne ilyet végy !!!
Szeptemberben vettük és 6000km lett beletéve. Azért vettük ezt mert az előző autónk is suzuki volt, elnyűhetetlen, fogysztása jó. A splash erre a mitoszra alaposan rácáfolt, már most sok hiba jött ki, és a fogyasztással sem vagyok kibékülve. Tudom erre az elvakultak azt mondják nem mindegy hogy vezeted, de ez egyszerűen nevetséges az előző autonk is suzuki volt ugyan így használtuk és a fogyasztása kiválló volt. Persze lehet, hogy közben elfelejtettünk vezetni. De ami drámaibb az a hibalista.(ablaktőrlő motor csere, szellőző ventillátor csere, klíma szabályzó gomb akad javítva, az óra rendszeresen késik kb. egy hét alatt 5 percet óracsere volt de a hiba továbbra is fennál. A fogyasztás vegyes használat mellett sem megy 7.1l/100 alá (megjegyzem lehet, hogy ez a normális és amit a többi ítélet író megad az csak vakítás.)Szervíz szerink ez O.K. A váltó hangos (klaffog) és akad, de a szervíz szerint ez is normális. A külső és kényelem nem kifogásolható mert az már vásárláskor is eldönthető, hogy megfelelő vagy sem. A minőség és fogyasztás pedig zsákbamacska amiről később derül ki az igazság na ezért nem ajánlom senkinek. Az ára erősen túlzó, de ezt előre bekalkulálták mert nagy kedvezménnyel árulják. Mi 2.3 millióért hoztuk el, de ezt is túlzónak ítélem a tapasztalatok alapján.
- ablaktőrlő motor csere, szellőző ventillátor csere, klíma szabályzó gomb akad javítva, az óra rendszeresen késik kb. egy hét alatt 5 percet óracsere volt de a hiba továbbra is fennál. A fogyasztás vegyes használat mellett sem megy 7.1l/100 alá (megjegyzem lehet, hogy ez a normális és amit a többi ítélet író megad az csak vakítás.)Szervíz szerink ez O.K.
Ha végleg berágok akkor megadom. Most még reménykedem.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | swift | Következő autója? | Toyota |