!!!FRISSÍTVE!!! Legyünk tisztában igényeinkkel!
2008. október
3400Km
Az autót pár hónapja vettem, és azért pont ezt, mert az előző öregecske autómat nagyon jó áron beszámították.
Szerintem a kis "vas" pont azt nyújtja amit elvárhatunk tőle! Nem versenyautó, de azért ez a motor mégis igen dinamikus a maga kategóriájában. Fogyasztása nálam 5,5l. Ingázom vele, így főleg városon kívül közlekedem, valamint városi csúcsforgalomban.
A kárpit nálam is nyiszorog, zörög néha, de én tudom mit vettem, tudtam, hogy valószínű ez a kemény vacak bizony előbb utóbb megszólal! Öntapadós szivaccsal bárki segíthet a bajon, ha van otthon egy csavarhúzó:) Amúgy nem zavaró és tényleg csak eseti.
A futómű szerintem rendben van, nagyobb kanyarsebességre képes, mint amire a motor erejéből következtetnénk.
Kényelmesnek kényelmes, de az üléspozícióval 3 napot játszottam.
Összességében Nekem tetszik, nem ért csalódás. Akinek csöndes, fordulékony, praktikus kisautó kell hosszútávra (nagy értékvesztő) és megelégszik a kis csomagtartóval és a 86 magyar-japán lóval annak feltétlenül ajánlani tudom. Elromlani biztos nem fog jódarabig, előbb rohad el :) SPLASH. SZERETEM:)
2009. január 5.
8000 Km
Újabb tapasztalatok:
- az órája késik! Hetente 1-2 percet csúszik
- 1 literrel többet eszik, mivel már összeszoktunk és nem finomkodom vele. Most 6,5l/100Km
- a műanyagok több helyen zörögnek már
- érzékeny az oldalszélre
- nyikorognak a fékek
DE, műszakilag továbbra is kifogástalanul üzemel.
- Még semmi.
Suzuki Kubat-Vincz, Székesfehérvár