Fekete
5 napja van nálam a kocsi, 100 kilométert tettem eddig bele. Nem vártam el, hogy 2 mp alatt 100-on legyen, és a belső kényelem egy repülőéhez hasonlítson. Tudom mit vettem.
0 KM:
A legelső tapasztalataim nagyon jók! Kényelmes, minden kézre esik benne, és nagyon tetszik, hogy magasabban ülök, mint egy átlag autóban. A motor rendkívül csendes, 3000-nél nagyon húz - alatta szimplán megy. Bejáratós, így a fogyasztása számomra nem döntő - 2500 fölött járatom a motort. De 100 kilométer utáni tankolás, 6,4 liter lett (nem a kocsi adata, saját tankolás, három kattanásig, mint először), csak városban, főleg rövid utakon, vegyesen klímával és anélkül. Elől kényelmes, bőven elférek a 182 centimmel, de hátra is simán befért három csapattársam, és nem panaszkodtak. Nekem elég a csomagtér is, tudtam, hogy nem fog elnyelni egy komplett költözésnyi cuccot. A zene jól szól benne, Mp3-as lemezeket is jól kezeli. És nekem kimondottan tetszik a Commodore 64-es index hang is.
A belső tükör picit közel van, és néha kissé zavar a kilátásban. A "B" oszlop mellett is nehéz elnézni. A fordulatszámmérő helyzete lehetne állítható, de nekem még nem vészes, rendesen látom. Horvátországba nem indulnék el vele 5 személlyel, a hátul ülőknek az már halálos lenne.
Ennyi elsőre.
- 0 kilométeres autón??? :)
Babus Suzuki lesz.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2008 |