Autók » Suzuki » Splash (2008)

Splash 1.2 GLX AC-CD

Csak város

Könnyű kis városi autót kerestem, és ez volt a felszereltség-ár kategóriában a legeslegjobb! Belevágtam, és nem bántam meg. Igaz, előtte kb. 200 km-t mentem vele. Szóval nem zsákbamacska volt.
A fogyasztása nagyon jó, ha nem nyomom neki, az 5 litert alig éri el. Normális városi használat során is alig megy 5 liter fölé. Belülről hatalmas, nagyon kellemesen elférek benne. A motorja eszméletlenül jó és pörgős, le vagyok nyűgözve a menetteljesítményétől. Ha rálépek a gázra, úgy megindul, mint a szél.
Nem nyikorog, nem csattog, nem zörög, nem kopog. És nekem nem tűnik összecsapott, gagyinak a belső tér. A visszapillantó zavar a kilátásban, ezt jóval előrébb is tehették volna, és a ha állíthatóra tervezik a ford.számmérőt, akkor azzal sokkal elégedettebbek lennének a vásárlók. De nekem még nem vészes, rálátok rendesen.
Szóval totálisan és teljes mértékben elégedett vagyok az autóval!

- Csak a kötelezőn volt

Szabó Suzuki

Fenntartási költség (10) Évjárat 2008
Előző autója? Xara Következő autója? Nem tudni.
Verdikt (8.7/10)

Suzuki Splash 2008 (2008)